Παραγγελίες στολών για το 5ο Ποδηλατικό Καρναβάλι 2014Θέμα: "Το Φαγοπότι της Εξουσίας και οι Φυλακισμένοι Πολίτες"

Αυτήν τη χρόνια “εξουσιαζόμαστε” και μπαίνουμε στα κελιά μας. Είμαστε άνεργοι, απλήρωτοι, μικρο-επαγγελματίες, μετανάστες, ομοφυλόφιλοι, άστεγοι, ελεύθεροι κατασκηνωτές, πεζοί & ποδηλάτες, οροθετικοί, καλλιτέχνες, ζώα για σφαγή... Παραγγείλτε τη στολή σας, επιλέξτε την ιδιότητά σας σαν φυλακισμένος πολίτης και ενωθείτε μαζί μας στη μεγάλη απόδραση του Ποδηλατικού Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 στην Πλατεία Χρηματιστηρίου!

Τιμή στολής 10 ευρώ. Η στολή περιλαμβάνει: καπέλο, παντελόνι, μπλούζα με την ιδιότητα, και μπάλα φυλακισμένου που μπορεί να δεθεί στη μέση σαν ζώνη (για διευκόλυνση στην ποδηλασία).


Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν μέχρι και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ενώ η παραλαβή και η εξόφληση θα γίνεται ονομαστικά από Σάββατο 15 έως και Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο hostel RentRooms Thessaloniki, Μελενίκου 9, Ροτόντα τις ώρες 11.30 - 23.30. Για να παραγγείλετε στολές, γράψτε αριθμό τεμαχίων και ονοματεπώνυμο ή fb name κάτω από το άλμπουμ των φωτογραφιών. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948074475, 6977862572


Photos by Antonis Deligkas