Παραγγελίες στολών για το 6ο Ποδηλατικό Καρναβάλι 2015Παραγγείλετε τη στολή σας για το 6ο Ποδηλατικό Καρναβάλι με θέμα «Η Λερναία Ύδρα των Θεσμών της Κρίσης». Φέτος καρναβαλιζόμαστε και κονταροχτυπιόμαστε με τη Λερναία Ύδρα των Θεσμών της Κρίσης! Γινόμαστε Νοσοκόμοι & Γιατρίνες «Πόσο πάει το Φακελάκι;», Παπάδες «Κρίση Ελέησον», Μαθητές και Μαθήτριες «σε Απόγνωση» και Αστυνομικοί «με μακριά γκλομπς».

Η Λερναία Ύδρα των θεσμών συμπληρώνεται από το … “αγύριστο” κεφάλι του αθεράπευτου αυτοκινητιστή που πιστεύει στην παντοκρατορία του αυτοκινήτου και τρομοκρατεί ποδηλάτες και πεζούς προκαλώντας τροχαία ατυχήματα με το αυτοκινο-φετίχ του.

Θα μπορέσει ο Ηρακλής να σώσει τους θεσμούς από την κακοδιαχείριση και την διαφθορά, και να στρέψει τις πόλεις προς την βιώσιμη κινητικότητα; Ελάτε να τον βοηθήσουμε γιατί όλοι μαζί μπορούμε, στο μεγάλο ποδηλατο-καρναβαλο-κονταροχτύπημα με τη Λερναία Ύδρα των θεσμών της κρίσης, την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015.

Τιμή στολής 8 ευρώ.

Η παραλαβή και η εξόφληση των στολών μπορούν να γίνουν από τη Δευτέρα 9 μέχρι και την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο hostel RentRooms Thessaloniki, Μελενίκου 9, Ροτόντα, τις ώρες 11.30 - 23.30. Οι παραλαβές γίνονται ονομαστικά με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου ταυτοποιητικού στοιχείου.

Μπορείτε να παραγγείλετε στολές με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
με e-mail στο stoles@bikecarnival.gr, με προσωπικό μήνυμα στη fb σελίδα ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ​, στο τηλ. 6948074475.

fb σελίδα www.facebook.com/bike.carnival
fb εκδήλωση: www.facebook.com/events/718556728265661/
www.bikecarnival.gr